Jubileumviering op 25 en 26 september

donderdag 25 september

studentenfeest

Donderdagavond begint de officiële jubileumviering met een studentenfeest in het Atrium van de CHE.
Voor meer info en inschrijven klik hier.

vrijdag 26 september

10.30-12.00: officiële jubileumviering

Op vrijdagmorgen willen we dankbaar terugkijken op wat God ons in de afgelopen 60 jaar gegeven heeft. In de jubileumviering willen we samen met werkveldpartners, relaties, medewerkers en alumnistil staan bij de bron van ons bestaan. Daarnaast zal de voorzitter van het College van Bestuur, Harmen van Wijnen, spreken. Het programma zal verschillende elementen bevatten die verleden, heden en de toekomst van de CHE met elkaar verbinden. Van harte welkom om deze dienst met ons mee te beleven. Inschrijven nu al mogelijk via het inschrijfformulier. (Tip: geef je gelijk op voor de aansluitende receptie en lunch.)
Voor meer info en inschrijven klik hier.

12.00-12.45: feestelijke receptie

Aansluitend aan de dankdienst is er de gelegenheid om ‘de CHE’ te feliciteren met haar jubileum. Onder het genot van een hapje en een drankje is er ruimte voor ontmoeting en het ophalen van herinneringen.
Voor meer info en inschrijven klik hier.

12.45-13.30: smakelijke lunch

Na de officiële jubileumviering en de feestelijke receptie is er een lunch. Wil je hier bij aanwezig zijn? Dan verzoeken wij je vriendelijk om je op te geven, zodat we daar rekening mee kunnen houden met de catering.
Voor meer info en inschrijven klik hier.

14.00-17.00: middagprogramma per academie

Iedere academie organiseert een eigen middagprogramma voor relaties, alumni en medewerkers. De academies zijn druk doende met het samenstellen van boeiende programma’s. Middels deze website houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Te zijner tijd is het ook mogelijk om je hiervoor in te schrijven via de website. Het middagprogramma start rond 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.
Voor meer info en inschrijven klik hier.

17.00-19.00: buffet

Aansluitend op het middagprogramma en voorafgaand aan de reünie is er de mogelijkheid om een hapje te eten.
Voor meer info en inschrijven klik hier.

19.00-24.00: reünie per academie

Natuurlijk is er ook een reünie! Vrijdagavond 19.00 uur begint de reünie voor alumni en (oud)-medewerkers. Ontmoeting staat centraal en we hopen tegen die tijd misschien ook al meer te kunnen laten zien van de nieuwbouw die ook in 2014 vol van start gaat. Je kunt je nu al inschrijven voor de reünie via het inschrijfformulier. Vanaf 17.00 uur is er de mogelijkheid om aan een buffet deel te nemen. Dit is aansluitend op het middagprogramma en voorafgaand aan de reünie.
Voor meer info en inschrijven klik hier.